STS a realizat o pagină web de prezentare a informațiilor din corelații

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019

Conform Deciziei BEC 54/2019, Anexa 1, din SIMPV se transmit către SICPV datele introduse pe tabletă pentru verificarea corelațiilor, precum și poza procesului verbal încheiat în secție. Sistemul trebuie să permită exportul acestor date în format .csv.

Fișierele .csv generate pot fi descărcate cu conturile utilizatorilor din rețeaua închisă a Biroului Electoral Central. Menționăm că există utilizatori din AEP care au rol de administrator în acest sistem.

Autoritatea Electorală Permanentă a solicitat Serviciului de Telecomunicații Speciale, în data de 08.11.2019, sprijin pentru prezentarea datelor din fișierele .csv care conțin corelațiile și verificările de la nivelul secțiilor de votare, în formă grafică.

Astfel, STS a realizat o pagină web statică de prezentare a informațiilor din corelații, care a fost pusă la diapoziția AEP, conform solicitării. Actualizarea, respectiv frecvența actualizării, acestei pagini web este responsabilitatea AEP, care este proprietarul domeniului/subdomeniului.

Datele la care faceți referire vor fi accesate printr-un cont de administrator de sistem al AEP și vor fi transferate periodic, pe pagina web descrisă mai sus, prin grija personalului AEP care este titularul contului de administrator.

Biroul de Presă

Contact
Relații cu Publicul
Relații cu Presa
Luni-Vineri: 08:00 - 16:00
+4021.202.21.88
+4021.202.21.41
sau
Serviciul de Telecomunicații Speciale © 2018 Toate drepturile rezervate.